Wat The Beatles Zeggen Over Meditatie Voor Kinderen

Lid van `The Beatles`George Harrison  had een uitgesproken mening over meditatie en het belang dit bij te brengen aan kinderen.

Een stukje over meditatie, afkomstig uit een brief naar zijn moeder:`We zullen helpen dit te verspreiden zodat iedereen het kan onderhouden en nieuwe generaties dit vanaf het begin zullen hebben, in plaats van de onwetendheid die alles en iedereen deze dagen lijkt te domineren. Wat er voor zorgt dat het hen aanvoelt als iets mystieks of raars…`

Wetenschappelijke onderzoeken, de nood aan rust, het toenemende gebruik van afbeeldingen van mediterende mensen in de media en de interesse in spiritualiteit  zorgden er al voor dat meditatie ruimer toegankelijk is.

Al wordt er even goed nogsteeds veel onzin over verspreid.

FLONKI brengt daarom op een heel doorzichtige manier meditatie naar kinderen en doet zo wat George Harrison ook wilde, meditatie toegankelijker maken. Ook voor ouders en andere begeleiders die zelf weinig ervaring hebben wordt het zo makkelijk kinderen te begeleiden bij het mediteren. Bovendien voegde ik er nog iets aan toe; toepasbaarheid in het dagelijkse leven.

Wil jij je kind begeleiden bij het mediteren? Dan kan je beginnen met geleide meditatie voor kinderen, die je kind stap per stap door een meditatie helpt.

Zo ontstond een set van geleide meditaties voor kinderen, voor verschillende moeilijkheden en ter ondersteuning van de ontwikkeling van het kind.

Meer info over de geleide  meditaties voor kinderen vind je door HIER te klikken

Mediteer jij met je kind, ben je van plan je kind te laten mediteren? Laat het horen via een reactie op de `leave a reply`knop hier onder

This entry was posted in Blog, Kind En Opvoeding, Persoonlijke Ontwikkeling Kind, Spirituele Kinderen and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Wat The Beatles Zeggen Over Meditatie Voor Kinderen

  1. Chloe Esuma says:

    Alvast beste wensen voor het nieuwe jaar!!!

    Als meer muzikanten zulke mooie uitspraken deden die ons aan het denken zet over opvoeding van onze kinderen..Dan zou de wereld er al een stuk anders uitzien.
    Zeker in vergelijking met de te materialistische clips die je tegenwoordig zo vaak ziet.

  2. Sara P. says:

    Bedankt voor deze alweer boeiende blogpost en ook voor jou hele Fijne Feestdagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Flonki - Jozef Buyssestraat 56/11 9230 Wetteren - Belgie - BTW BE 812.183.275 | Privacy|Contacteer ons