Over Ons

Je vindt hier meer uitleg over de gegeven bewegings- en ontspanningslessen gebaseerd op yoga.
Er is zicht op de agenda, met inschrijvingsmogelijkheid, de winkel met de laatste producten en er zullen regelmatig artikels over kinderen en hun ontwikkeling verschijnen.

Doelstellingen van de activiteiten zijn stress weg te werken, een (mentaal) evenwicht te creëren/ behouden en kinderen spelenderwijs bewust te maken van hun eigen mogelijkheden, creativiteit.
Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende yogahoudingen, spelletjes, ontspanning, het creatieve  via het voorstellingsvermogen en speelse aandachtsoefeningen. Zo worden kinderen  zo ruim mogelijk gestimuleerd in hun ontwikkeling, om tot een sterke persoonlijkheid uit te groeien.

Van Aap tot Zwaan, van kriebelende krab tot stille brug, van drijven op een wolkje tot een rustige massage, het kan allemaal!

Voor algemene vragen kan je ons contacteren via de ‘contacteer ons’ link helemaal onderaan deze pagina.

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van komende activiteiten, nieuwe producten en interessante weetjes en tips over kinderen ontvangen? Schrijf dan nu in op de nieuwsbrief en ontvang een gratis mp3 die je kind alvast meeneemt op reis naar ontspanning en betere concentratie.

“Wie in een kind het wonder niet ziet, die snapt het hele liedje niet” Toon Hermans
.

Over Tineke Rau

Ik ben Tineke Rau en al jaren actief geïnteresseerd in de persoonlijke en spirituele ontwikkeling van kinderen en tieners.
Uit mijn passie en zoektocht  hoe deze optimaal gestimuleerd
en begeleid kunnen worden in hun ontwikkeling, groeide verschillende
projecten.
Zo zijn er FLONKI workshops, workshops in samenwerking met steden en gemeenten, culturele projecten voor gezinnen, zoals rond Europalia India.
Ik werkte  mee aan een tv- reportage over stress bij kinderen en word gevraagd om lezingen te geven.

Omdat er steeds meer vragen kwamen naar individuele begeleiding rond specifieke noden die een kind of tiener heeft, begon ik ook coaching sessies en trajecten aan te bieden.