Kinderen Op Een Leuke Manier Stimuleren In Hun Persoonlijke Ontwikkeling, Meer Zelfvertrouwen, Makkelijker laten Leren En Stress Wegwerken?

Hoe Zou Jij Het Vinden Als Je In Een Tiental Minuten De Levenskwaliteit Van Je Kind Kon Verbeteren En Tegelijk De Persoonlijke Ontwikkeling Stimuleert?

GELEIDE MEDITATIE VOOR KINDEREN

Ik ben Tineke Rau en al jaren actief geïnteresseerd in de persoonlijke, spirituele ontwikkeling van kinderen en hoe deze optimaal gestimuleerd en begeleid kunnen worden in hun ontwikkeling.
Ik gaf reeds kinderyoga aan honderden kinderen.


Zo werd onder andere met scholen samengewerkt, waar gevraagd werd de kinderen te begeleiden naar een stress bestendiger en evenwichtiger (school)leven.


Omdat ik vaststelde dat de noden van kinderen doorheen de dag veranderen besloot ik enkele geleide meditaties aan te bieden die in een omgeving en moment naar keuze gebruikt kunnen worden en aan verschillende noden tegemoet komen.

Dit gaat NIET om een zweverig gedoe.  Er zijn nog steeds wat misverstanden rond (geleide)meditatie. Zo ook deze voor kinderen. Eén verkeerde opvatting hiervan is dat dit  noodzakelijk samenhangt met een religieuze overtuiging of verwijzingen hiernaar.
Dat is NIET waar het hier om gaat, noch maak ik hier gebruik van.


Het gaat wél om wetenschappelijk bewezen methodes toegankelijk gemaakt voor kinderen.
Er zijn  meerdere voordelen aan geleide kindermeditaties:
– Kinderen worden door een rijk gebruik van detail heel erg geprikkeld het
voorstellingsvermogen te gebruiken, wat hun creativiteit verhoogd

– De toegevoegde affirmaties  stimuleren  het gebruik  van alle capaciteiten en het
verder ontwikkelen van het menselijk potentieel

– De achtergrondgeluiden ondersteunen een diepe ontspanning van de geest, waardoor
het na het beluisteren aan kan voelen alsof er van een goede nachtrust genoten is

– De achtergrondgeluiden zijn speciaal gemaakt om een evenwicht in de hersenen te creëren waarna  het  opnemen van nieuwe dingen (leren) makkelijker gaat en het concentratievermogen hoger is

– de duur  van elk nummer is gekozen volgens een formule die garandeert dat deze tijdspanne het best  geschikt is voor deze leeftijdsgroep (vanaf 6 jaar, de variatie en woordkeuze maken de geleide meditaties toegankelijk voor elke leeftijd hierboven, zelfs volwassenen genieten mee!)

– Bovendien wordt,  in tegenstelling tot gewone meditaties, het kind begeleid gedurende de complete    meditatie, zodat een optimaal effect bereikbaar is.

Elke  geleide meditatie die ik aanbied heeft ook nog een specifiek doel:

Lucht

www.yogavoorkinderen.com

Naast gewoon een ontspannend effect is deze meditatie gunstig:
vlak voor iets creatiefs, zet aan tot gebruik van het voorstellingsvermogen, het extra kalmeren Bijvoorbeeld voor het slapen gaan

Aarde:

www.yogavoorkinderen.com.

Deze meditatie is heel gunstig voor:
meer zelfvertrouwen, gegrondheid,(zelf-)controle over bv. gemoed zoals stress/ emoties, evenwicht/balans

Heel wat kinderen hebben last van de gejaagdheid en hebben moeite in evenwicht te blijven bij veranderingen. Het lijden onder deze, niet altijd zichtbare, druk uit zich dan in -faal-angsten, stress en nervositeit, problemen met slapen, tot zelfs lichamelijke klachten zoals buikpijn.  In deze meditatie worden kids meegenomen op een pad dat hun beste eigenschappen naar voor brengt en een   kostbare techniek   leert hen om te gaan met gemoed en stress.


Water

www.yogavoorkinderen.com

Uitermate gunstig voor:                                                                                                                                            minder(innerlijke) onrustigheid, verwerking,  helpt bij het verwoorden van problemen,openheid t.o.v. anderen, schept een harmonieuze sfeer

Zachte golven en natuurgeluiden omhullen het kind in comfort en ontspanning om zo een vertrouwelijke omgeving te laten ontstaan voor het kind. Zo is er een toegankelijkheid over dingen na te denken en deze achteraf te verwoorden.Het bevordert  ook het aangaan van nieuwe contacten.


Vuurvliegje

www.yogavoorkinderen.com

Ideaal voor:
meer en gerichte creativiteit, zin om nieuwe dingen te ontdekken/ gezonde nieuwsgierigheid, moed/durf zichzelf uiten, oplossingsgericht denken, mogelijkheden zien

Een vuurvliegje neemt het kind mee naar de boomhut van de eigen creativiteit. Schrijven, tekenen, schilderen, knutselen wat spreekt het meest aan?

Deze methodes helpen het kind zich te uiten, kinderen worden aangespoord verschillende mogelijkheden te zien..een eerste stap naar probleem-oplossend  denken. Iets van enorm grote waarde voor zelfredzaamheid. Deze meditatie voor kinderen stimuleert ook het behouden van  kinderen hun natuurlijke zin voor ontdekking.

Dit is onder andere belangrijk  voor de leergierigheid en leren als een fijne ervaring te zien.
Iets wat veel volwassenen al lang kwijt zijn
.


Bestel de volledige set van 4 meditaties voor maar 19,99 €

Stimuleer jouw kind in het ontwikkelen van een sterke persoonlijkheid met deze complete set van 4 geleide kindermeditaties.

Deze unieke meditaties zijn te downloaden in mp3 formaat.
Zo kun je er snel mee aan de slag.

Bestellen kan met Visa, Mastercard en American Express via Paypal of  bank overschrijving:

Klik hier om met Paypal te betalen:

OF betaal via overschrijving:

!! VERMELD HIERBIJ JE E-MAILADRES !!
zodat we je zeker de meditaties kunnen sturen


Vervolgens schrijf je het voordeeltarief over naar:
IBAN
:
BE05 7310 0339 5375

BIC/SWIFT: KREDBEBB


Flonki - Jozef Buyssestraat 56/11 9230 Wetteren - Belgie - BTW BE 812.183.275 | Privacy|Contacteer ons